The new connection big band

Archief voor Auteur: Marcel

Balkonconcerten Roermond

Zondag 26 mei vinden voor de 8e keer de succesvolle VVV balkonconcerten plaats in de binnenstad van Roermond. Onder leiding van VVV gidsen kunt u langs de prachtig versierde balkons wandelen waar solisten en ensembles uit Roermond en omgeving optredens verzorgen. Ook wij zullen met de Big Band weer aanwezig zijn op het Munsterplein. Een verscheidenheid aan muziekgenres staan garant voor een afwisselend programma! Het thema van de Balkonconcerten is ‘Kunstenaars van Roermond’. Openingstijden Zo 26 mei 2019 13:00 – 18:00 uur. Toegang is gratis.

Bevrijdingsfestival 2019

Afgelopen zonder 5 mei hebben we weer een mooi optreden kunnen verzorgen met de Big Band op het plein voor de Oranjerie in Roermond op het bevrijdingsfestival. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en bleef het tijdens ons optreden mooi droog.

Optreden in Panningen en Beesel

Het wordt een druk weekend, we hebben maar liefst twee optredens dit weekend. Het eerste optreden is zaterdag 2 juni in Panningen van 15:00 tot 18:00 uur. Onder het motto Muziek onder de Toren brengt de werkgroep cultuur in Peel en Maas wekelijks de amateurmuziek en zang onder de aandacht op het podium Raadhuisplein in Panningen.     Ons tweede optreden is zondag 3 juni op de kiosk Markt tegenover Eetcafé de Troubadour in Beesel van 15:30 tot 17:30.    

Muziek op de Kiosk Munsterplein

Muziek op de kiosk op het Munsterplein.  Op ’s zaterdag en ’s zondag  vinden er verschillende optredens plaats muziekgezelschappen op en rond de Kiosk op het Munsterplein. Omgeven door gezellige terrasjes een geweldige locatie om naar onze muziek te luisteren op zaterdag 29 juli 2017 van 13:00 tot 16:00 uur.

Marktactiviteiten en Kiosk

Ieder jaar worden er in de zomermaanden diverse activiteiten georganiseerd op de markt rond of op de Kiosk. De kiosk biedt een podium aan groepen en verenigingen om aan de Beeselse bevolking te laten zien over welke talenten men beschikt. Natuurlijk zijn wij daar ook aanwezig op zondag 2 juli 2017 en zullen van 14:00 tot 16:00 uur swingende muziek ten gehore brengen op de kiosk..

VVV Balkonconcerten

Zondag 21 mei vinden voor de 6e keer de succesvolle VVV balkonconcerten plaats in de binnenstad van Roermond. Onder begeleiding van VVV gidsen wandelt u langs de prachtig versierde balkons, waar solisten en ensembles uit Roermond en omgeving optredens verzorgen. Een verscheidenheid aan muziekgenres staan garant voor een zeer afwisselend programma. Het thema van de Balkonconcerten 2017 is Schinderhannes. Het aloude verhaal van Florenske, dochter van kroegbaas Schwarze Peter, die verliefd wordt op rover Schinderhannes. Als afsluiting is er een grande finale op het Munsterplein met een kleine preview van de Opera Bouffe Schinderhannes. De bigband zal een optreden verzorgen…
Lees meer

Muziek onder de Toren – Raadhuisplein Panningen

Onder het motto Muziek onder de Toren brengt de werkgroep cultuur in Peel en Maas wekelijks de amateurmuziek en zang onder de aandacht op het podium Raadhuisplein in Panningen op de volgende datums. Vanaf 12 april tot en met 27 september zullen wekelijks op zaterdag muziekgezelschappen gratis optredens verzorgen pal onder de toren op de kiosk aan het Raadhuisplein. Wij zullen daar op zaterdag 6 mei ook een optreden verzorgen van 13:00 uur t/m 16:00 uur.