The new connection big band

VVV Balkonconcerten

Zondag 21 mei vinden voor de 6e keer de succesvolle VVV balkonconcerten plaats in de binnenstad van Roermond. Onder begeleiding van VVV gidsen wandelt u langs de prachtig versierde balkons, waar solisten en ensembles uit Roermond en omgeving optredens verzorgen. Een verscheidenheid aan muziekgenres staan garant voor een zeer afwisselend programma. Het thema van de Balkonconcerten 2017 is Schinderhannes. Het aloude verhaal van Florenske, dochter van kroegbaas Schwarze Peter, die verliefd wordt op rover Schinderhannes. Als afsluiting is er een grande finale op het Munsterplein met een kleine preview van de Opera Bouffe Schinderhannes.
De bigband zal een optreden verzorgen op het munsterplein van 15:00 tot 16:00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *